• Ormekur til kat fra fødslen

  Lad os starte fra begyndelsen, alle som har fået kattekillinger derhjemme er forhåbentligt klar over at man altid skal give en kattekilling ormekur indenfor de første 12 uger, dette er for at sikre at killingen ikke har fået overført orm fra sin mor, enten gennem mælken eller i fosterstadiet, der er STOR sandsynlighed for dette, ikke fordi moderen måske har orm, men hun kan sagtens være bærer af ormeæg i meget lang tid uden nogen kan se dette, disse overføres så til ungerne og udklækkes, så altid en ormekur til kat og kattekillinger i deres start af livet.

  Ormekur til kat

  Kattekillinger er søde, det er vi vist allesammen enige om, men de er skrøbelige og derfor skal man altid behandle dem pænt og sikre sig dagligt at de har det godt, undersøg dem nøje både i hoved og r.. Kig efter om kattemor afviser en killing, typisk er dette tegn på at killingen fejler et eller andet.

  Hvis man vil være helt sikker, så få dyrlægen ud på et besøg og lad ham/hende behandle dem for orm, men ellers kan man selv købe en ormekur til kat og killinger på nettet, denne er mindre skadelig end den man får hos dyrlægen, for denne er lavet af naturlige ingredienser 100 procent, så chancen for at de tager skade eller opbygger forsvar mod fremtidige ormekure er lig med 0.

  Det er en velsignelse af få katte killinger, de giver smil og glæde i al den tid de vokser op, men pas på ikke at blive for knyttet af dem hvis du skal af med dem igen senere, så bliver denne oplevelse ekstrem hård og træls.

  Det vigtigste gentager vi lige, husk ALTID at give katte killinger en ormekur til kat!


  4 commentaires


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique